No SSO cookie

Cat costa un Nissan 370Z Coupe?

voteaza
(0/ 0)
Cat costa un Nissan 370Z Coupe?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pretul unei masini difera de la tara la tara. Iata cat costa un Nissan 370Z Coupe in diferite regiuni ale lumii.

 
 

In timpul unei calatorii, sau cand navigati pe Internet, ati observat, desigur, ca pretul unor produse variaza de la tara la tara, uneori intr-un mod mai mult decat semnificativ. Avand in vedere ca achizitionarea unei masini este cea de a doua cheltuiala majora pe care o face fiecare om, dupa ce-si cumpara o casa, este interesant de observat care este cuantumul acesteia. Si pentru aceasta, a fost ales Nissan 370Z Coupe, care este disponibil intr-o singura varianta de motorizare, la nivel global. Mai mult, intru comparatie a fost aleasa varianta de echipare de baza, fara a lua in calcul vreuna dintre optionalele, care si ele variaza de la tara la tara.


Alaturat, aveti un tabel care ilustreaza clar diferentele de pret, care variaza atat de mult, incat in tara unde Nissan 370Z Coupe are cel mai mic pret, poti cumpara sase bucati cu pretul unuia singur, insa comercializat in tara unde costa cel mai mult.
Mai trebuie mentionat ca Romania, care nu este nici pe departe vreo tara cu un nivel ridicat de trai, se situeaza la limita superioara a segmentului de mijloc in ceea ce priveste pretul modeului Nissan 370Z Coupe.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1667 :: 17.78MB