No SSO cookie

Carlsson CGL45 bazat pe Mercedes-Benz GL Grand Edition

voteaza
(0/ 0)
Carlsson CGL45 bazat pe Mercedes-Benz GL Grand Edition
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes-Benz GL Grand Edition tunat de Carlsson.

 
 

Noul Carlsson CGL45 combina un pachet aerodinamic cu un upgrade de motor si un interior imbunatatit.

SUV-ul este bazat pe Mercedes-Benz GL Grand Edition care a fost lansat la sfarsitul lunii mai a acestui an.
Noul pachet aerodinamic pentru editia specială Mercedes-Benz GL Grand Edition cuprinde arcade marite la roti, un spoiler frontal si o grila a radiatorului cromata, cu logo-ul Carlsson.

LED-urile din spoilerul fata sunt parte a conceptului de iluminat Carlsson. La spate a fost montata o evacuare din otel inoxidabil cu un amortizor de zgomot.

Pentru mai multa performanta Carlsson ofera un motor diesel C-Tronic de 3,0 litri V6 ce creste performantele  de la 265 CP la 310 CP. Cuplul maxim ajunge de la 620 la 700 Nm.

Carlsson ofera de asemenea pachete de performanta pentru motoarele cu sase si opt cilindri. Motorul V8 al modelului de top bazat pe GL 500 ajunge la 435 CP cu un cuplu maxim de 600 Newton-metri.

Suspensia C-tronic scade garda la sol cu 30 mm. Jantele din aliaj de 22 inch 1/5 Evo Brilliant Edition au fost special dezvoltate pentru GL si s-au folosit anvelope Vredestein de inalta performanta  305/35 ZR22.
In interior CGL45 Carlsson are praguri cu litere luminoase Carlsson, logo-uri in relief Carlsson pe tetiere, tapiterie matlasata, pedale din aluminiu, piele nappa Carlsson. Clientii pot alege si piele Alcantara, lemn sau otel inoxidabil.

In plus, fiecare vehicul este echipat cu o placa  in consola centrala cu un numar de serie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3507 :: 22.16MB