No SSO cookie

Caravana Iveco a luat startul

voteaza
(0/ 0)
Caravana Iveco a luat startul
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Reprezentanţa Iveco SpA în România a iniţiat, începând de vineri, 6 iunie, evenimentul denumit Caravana Iveco – Two Steps Forward 2003, o amplă desfăşurare şi prezentare a vehiculelor produse de cunoscuta marcă, care vizează 13 din oraşele importante din România.

 
 
[poza1s]Caravana se va opri câte două zile în Constanţa, Galaţi, Iaşi, Bacău, Braşov, Sibiu, Cluj, Oradea, Timişoara, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti şi Bucureşti, iar cei interesaţi pot participa activ, la sesiunile de testare ale camioanelor. Modelele Iveco participante la eveniment sunt noile versiuni din gama Stralis, Activ Space, Active Time şi Activ Day, noul EuroCargo şi Daily HPI, în total fiind disponibile 8 vehicule. În primele cinci luni ale acestui an, Iveco a înregistrat vânzări de aproximativ 700 de unităţi, fiind cea mai bine importată marcă de vehicule comerciale de pe piaţa românească. Anul trecut, compania a comercializat 1.711 unităţi, cu puţin peste 10% mai puţin faţă de anul anterior, scăderea fiind datorată unei restrângeri generale a pieţei pentru vehcule comerciale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1662 :: 22.09MB