No SSO cookie

Campania Chevrolet 3+ şi-a găsit câştigătorul

voteaza
(5/ 1)
Campania Chevrolet 3+ şi-a găsit câştigătorul
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Campania Chevrolet 3+ si-a gasit in sfarsit castigatorul. Afla si tu care este acesta !

 
 

Chevrolet România lansa anul trecut campania Chevrolet 3+  prin care oferea preţuri de la 270 ron pentru revizia periodică dar şi posibilitatea de a câştiga un Chevrolet Spark.

Săptămâna aceasta, Domnul Ilie Stoican din Bucureşti a intrat în posesia modelului Spark.

Chevrolet 3+ s-a derulat în perioada 1 septembrie – 31 decembrie 2012. Prin această campanie, Chevrolet a venit în sprijinul clienţilor care deţin modele Chevrolet ce au ieşit din perioada de garanţie. Pe lângă preţurile avantajoase ale reviziilor tehnice, clienţii au beneficiat de toate avantajele programului Chevrolet 3+:

- personal calificat

- piese originale

- garanţia lucrării

Chevrolet a pregătit în continuare oferte şi campanii avantajoase pentru clienţii săi. Mai multe detalii despre acestea puteţi afla accesând site-ul Chevrolet România:

Chevrolet este cea mai mare marcă internaţională a companiei General Motors, cu vânzări anuale de peste patru milioane de autovehicule în peste 140 de ţări. Este cea de-a patra marcă auto internaţională în materie de vânzări şi, de asemenea, una din mărcile cu cea mai rapidă dezvoltare din lume. Autovehiculele Chevrolet îmbină designul avangardist cu performanţa, inovaţia şi caracterul practic. Acestea oferă un raport calitate-preţ excelent. Înfiinţată în anul 1911 în S.U.A. de către emigrantul elveţian Louis Chevrolet, marca şi-a aniversat centenarul în 2011. Gama Chevrolet destinată pieţei europene cuprinde autovehiculul de oraş Spark, modelul de mici dimensiuni Aveo sedan şi hatchback, modelul compact Cruze sedan, hatchback şi station wagon, modelul sedan de clasă medie Malibu, MPV-ul de familie Orlando, SUV-ul Captiva, legendarele modele sport Camaro şi Corvette, precum şi Volt, autovehiculul electric cu autonomie extinsă. Puteți găsi mai multe informaţii despre Chevrolet accesând http://www.chevrolet.ro/ sau Media Chevrolet România .

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1974 :: 22.18MB