No SSO cookie

Cadillac isi muta atentia catre piata mondiala

voteaza
(0/ 0)
Cadillac isi muta atentia catre piata mondiala
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cadillac este decis sa intre in forta pe piata mondiala si pregateste un CTS-V cu volan pe partea dreapta, in timp ce Ciel intra pe linie moarta.

 
 

Avand in vedere ca 34% din populatia planetei conduce pe partea gresita a drumului, adica pe stanga, in tari precum Marea Britanie, Australia, India si Japonia, orice producator auto care aspira la o bucatica de piata, trebuie sa ofere masini cu volan pe dreapta.

In afara catorva exceptii, cum ar fi cea de a cincea generatie Seville (1998-2004), Cadillac s-a tinut deoparte de pietele care cer masini cu volanul dispus pe partea dreapta. Insa aceasta este deja istorie, deoarece brandul premium american tinteste catre pietele aflate in afara granitelor SUA. Si pentru a-si atinge scopul, in afara prezentarii noului rival pentru BMW Seria 3, adica ATS, care va fi oferit si in varianta diesel, Cadillac este gata sa treaca la productia de serie a modelelor cu volan pe partea dreapta.


Unul dintre primele modele care va avea volanul pe dreapta, este Cadillac CTS-V, care este echipat cu un motor de 6,2 litri, V8, supraalimentat, gata sa-si ofere cei 556 CP si pe pietele externe SUA.

Totodata, Ciel va trece oarecum pe linie moarta, deoarece potrivit oficialilor Cadillac, desi reactia publicului si  presei auto a fost favorabila, compania americana are acum alte prioritati si doreste sa ofere alte modele. Chiar daca Cadillac este un brand de lux, Ciel este un alt nivel al luxului, mult superior fata de ceea ce ofera acum americanii si in afara oportunitatii de a-l prezenta ca pe o posibila masina ce va intra candva in productie, Ciel nu va juca niciun alt rol, cel putin nu in viitorul apropiat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4538 :: 17.81MB