No SSO cookie

Cadillac CTS-V sedan tunat de Cam-Shaft

voteaza
(0/ 0)
Cadillac CTS-V sedan tunat de Cam-Shaft
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cam-Shaft este un tuner german specializat in acoperirea cu folie. Clientii pot opta pentru folii mate care sa acopere culoarea standard a masininii sau chiar si a jantelor. De aceasta data insa, Cam-Shaft a creat un pachet de tuning complet.

 
 
Tunerul german a realizat un pachet de tuning care ofera atat imbunatatiri estetice, cat si o crestere semnificativa a performantei. Cam-Shaft a folosit pentru exteriorul puternicului Cadillac CTS-V sedan o folie alba mata, iar insertiile cromate au fost inlocuite cu insertii negre care se asorteaza cu jantele. Acestea au rolul de a crea un contrast inedit.

Modelul Cadillac CTS-V este la ora actuala cel mai puternic sedan de serie din lume, acesta este dotat cu un propulsorul V8 de 6.2 litri. Propulsorul dezvolta o putere maxima de 556 CP si cuplu de 747 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.9 secunde.

Cam-Shaft a lucrat impreuna cu cei de la "Wait4me" pentru a ridicata puterea totala la 630 CP. Aceasta crestere a performantelor se datoreaza recalibrarii ECU-ului, modificarii compresorului si unui nou filtru de aer sportiv. 

Pretul foliei albe este de 2.500 de euro, in timp ce jantele si insertiile negre costa 3.250 de euro, iar imbunatatirile mecanice se ridica la 3.800 de euro.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6176 :: 17.8MB