No SSO cookie

Cadillac CTS, facelift pentru New York Auto Show

voteaza
(0/ 0)
Cadillac CTS, facelift pentru New York Auto Show
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cadillac a anuntat un facelift pentru modelul CTS, ce va fi prezentat in premiera la New York Auto Show, la sfarsitul acestei saptamani.

 
 
 

Printre elementele improspatate se numara motorizarea, CTS primind un propulsor V6 revizuit, ce va oferi o crestere de 14 CP si 2,7 Nm, multumita unor valve de admisie mai generoase, precum si o grila-motor cu “noi finisaje premium”.

 

Noua este si introducerea pachetului de design Touring, disponibil pentru versiunile cu motorizari de 3 litri V6 si 3,6 litri V6. In cadrul sau sunt oferite o grila exclusiva de culoare inchisa, ornamente de interior Sapele din lemn si o tapiterie de piele mai pretentioasa.

 

In ceea ce priveste exteriorul, editia speciala Cadillac CTS Touring a primit manere cromate pentru portiere, jante speciale de 19 inch pentru versiunea cu motor de 3,6 litri sau de 18 inch pentru modelul mai “slab”. Preturile finale vor fi anuntate cu putin timp inainte de intrarea modelului in showroom-uri, catre sfarsitul verii acestui an.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2319 :: 22.16MB