No SSO cookie

Cadillac Ciel - O opera de arta

voteaza
(0/ 0)
Cadillac Ciel - O opera de arta
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se pare ca cei de la Cadillac au luat-o pe un drum bun cu ultimele modele prezentate, in special cu modelul Ciel.

 
 

Cadillac a avut parte de suisuri si coborasuri (in special coborasuri) in ultimii zeci de ani. Totusi, se pare ca amprenta celor de la General Motors se vede iar aceasta marca incepe sa o ia pe drumul cel bun.
Si nu vorbim de modele precum ATS, XTS sau ELR. Si ele fac ca viitorul celor de la Cadillac sa arate promitator insa noi vorbim acum de Ciel. Acesta a avut parte de multa atentie la showul auto de la Pebble Beach din luna august. Este un Eldorado al zilelor moderne si a avut parte de un imens succes. Poate nu pare, dar designerii s-au inspirat in crearea acestei masini de la modele precum Eldorado Brougham si Eldorado Coupe. Eldorado a fost unul din modelele de succes a celor de la GM la sfarsitul anilor '50. Totusi, cand vine vorba de detalii, designerii au fost cel mai mult inspirati de modelul Eldorado de la sfarsitul anilor '60.
Putem spune ca ultimele modele Cadillac au inceput sa duca marca pe un drum bun, in special modelul Ciel. Ramane sa vedem ce ne va mai rezerva viitorul cand vine vorba de Cadillac.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (4)

scris de carmenflorin

Genial arata masina asta, sa vedem cat din elementele ei de design vor ajunge pe masinile de serie. Trebuie sa recunosc ca nu am am privit demult cu atata nesat, o creatie din zona auto.

scris de sims

parca il si vad in filmele din anii 70

scris de ovyy

Designerii General Motors au plecat tot de la modelele mai vechi ale Cadillac in realizarea Ciel.

scris de cameluss

Amprenta General Motors se simte destul de mult

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1468 :: 22.11MB