No SSO cookie

Cadillac ATS – Calatoria

voteaza
(0/ 0)
Cadillac ATS – Calatoria
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cadillac ne prezinta al patrulea film cu modelul ATS, inainte de prezentarea de la Detroit

 
 

Inainte de Salonul Auto de la Detroit, unde a fost lansat oficial noul ATS, Cadillac ne-a dat o imagine de ansamblu asupra dezvoltarii noului sau model sedan premium,  prin intermediul unor clipuri de pe pista de la Nurburgring.

Pentru al patrulea episod al seriei, Cadillac ne duce intr-o calatorie in spatele scenei , inainte de premiera mondiala a masinii la Salonul Auto de la Detroit.

ATS va intra in vanzare in America de Nord mai tarziu in aceasta vara cu mai multe optiuni de motorizare disponibile. Printre ele gasim un motor cu patru cilindri in linie,  2.5 l si 200 CP,  un motor de 2.0 litri turbo cu 270 CP si un motor de 3,6 litri V6 cu 318 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2417 :: 17.78MB