No SSO cookie

Buick Excelle a fost cea mai bine vanduta masina in China in 2011

voteaza
(0/ 0)
Buick Excelle a fost cea mai bine vanduta masina in China in 2011
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cele mai bine vandute 10 masini in China, in 2011

 
 

In Europa, cel mai popular model din punct de vedere al vanzarilor in 2011 a fost  batranul Volkswagen Golf, cu 485.547 unitati vandute, urmat de VW Polo si Ford Fiesta, in timp ce in Statele Unite, Ford F-Series a fost pe primul loc cu 584.917 unitati si a fost urmat de Chevy Silverado si Toyota Camry.

In China, unde cel mai bine vandute sunt minivan-urile comerciale, cel mai bine vandut model de pasageri in 2011 a fost Buick Excelle cu 254.000 unitati, conform datelor furnizate de Asociatia Chineza a Producatorilor de Automobile.

Modelul Buick este oferit in trei variante diferite, Excelle XT bazat pe Opel Astra hatchback, Excelle GT sedan, care este acelasi cu Verano de pe piata SUA si vechea generatie de Excelle sedan.

Chevrolet Cruze a terminat pe locul trei, in timp ce noul Chevrolet Sail s-a plasat al saptelea.

Marca VW cu modelele Lavida, Jetta, Bora si Santana s-au clasat de locul al doilea, al patrulea, al cincilea si, respectiv, al saselea.

Pentru a completa top 10, va mai spunem ca pe locul opt s-a situat Xiali, pe locul noua Hyunday Elantra Yuedong iar pe zece Ford Focus.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2231 :: 22.11MB