No SSO cookie

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse in slow motion

voteaza
(0/ 0)
Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse in slow motion
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse este in momentul de fata cel mai rapid roadster din lume. El si-a facut debutul in cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie iar acum isi face debutul video. Va invitam sa urmariti cateva cadre de exceptie.

 
 

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse si-a facut debutul oficial in cadrul Salonului Auto de la Geneva de luna trecuta. Acesta este actualmente cel mai rapid roadster din lume, atingand o viteza maxima de 410 km/h.
Este o masina puternica dar si o masina care arata bine, o masina care a fost construita avand in minte atentia la detalii. Desi a debutat oficial de o luna de zile, abia acum isi face debutul video. Cei de la Bugatti s-au gandit sa prezinte masina intr-un fel mai interesant. Astfel, pentru a oferi oamenilor sansa de a se bucura de toate detaliile, totul a fost filmat in slow motion. In continuare va invitam sa urmariti acest supercar adevarat in actiune. Vizionare placuta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2180 :: 22.16MB