No SSO cookie

Bugatti Veyron Grand Sport Bernar Venet

voteaza
(5/ 1)
Bugatti Veyron Grand Sport Bernar Venet
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model unic creat de Bugatti in colaborare cu Bernar Venet.

 
 

De-a lungul timpului cei de la Bugatti ne-au prezentat mai multe versiuni modificate a celebrului Veyron. De aceasta va prezentam modelul Bugatti Veyron Grand Sport Bernar Venet.

Acest model a fost creat in colaborare cu celebrul sculptor francez Bernar Venet.

Artistul doreste sa acorde tribut ingineriei Bugatti care a reusit sa ne aduca un model precum Veyron, un model care a facut si face istorie.

Cei de la Bugatti au folosit intotdeauna culori in doua tonuri pe masinile personalizate si nici de aceasta data nu se face rabat de la regula. Chiar si la jante putem vedea acest lucru. Cele doua din fata au fost vopsite intr-o nuanta portocalie in timp ce in partea din spate le avem in varianta stock.

"Modelele Bugatti sunt ele in sine o opera de arta si nu mai au nevoie de alte artificii. Aceste masini reusesc sa transpuna soferul intr-o alta dimensiune," a declarat Bernar Venet.

Pentru a pastra o oarecare tema, sculptorul s-a decis sa "imbrace" masina in diferite elemente matematice care sa exprime precizia celor de la Bugatti. La final artistul a fost extrem de multumit de rezultatul obtinut.

Acest model va fi expus in cadrul Art Basel, eveniment ce va avea loc in Miami, SUA, INTRE 6 si 9 decembrie.

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam comentariile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2582 :: 22.19MB