No SSO cookie

Bugatti prezinta trei Special Edition Veyron 16.4 Grand Sport

voteaza
(0/ 0)
Bugatti prezinta trei Special Edition Veyron 16.4 Grand Sport
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La Dubai Show, Bugatti prezinta un trio din editia speciala Veyron 16.4 Grand Sport

 
 

In timp ce versiunea coupe a seriei Bugatti Veyron a fost vanduta, Grupul VW, proprietar Bugatti, are inca pentru vanzare modelul open-top Grand Sport.

De fapt, Bugatti spune ca din cele 150 de unitati planificate pentru productie, s-au vandut doar  45 Grand Sport pana in prezent, ceea ce inseamna ca mai sunt disponibile 105 masini.
Pentru cei care prefera designul Bugatti, producatorul din Molsheim a adus trei exemplare de Grand Sport la Dubai International Motor Show.

Primul Grand Sport are o caroserie galben stralucitor cu partea inferioara a masinii in negru, inclusiv jantele. Aceleasi culori sunt folosite si la  interior, scaunele fiind lucrate in piele galbena cu cusaturi negre. Acest exemplar are un pret de 1.580.000 euro.

Urmatorul Grand Sport are o caroserie albastra cu negru, incadrata in aluminiu lustruit care, de asemenea, apare pe jante si grila. Interiorul este imbracat in piele portocalie, iar  volanul si consola, panourile usilor si tabloul de bord sunt acoperite in piele albastru inchis indigo sau fibra de carbon albastra. Cei interesati vor trebui sa plateasca 1.740.000 euro pentru aceasta masina.

Al treilea Grand Sport personalizat, prezentat la Dubai, are o caroserie din fibra de carbon verde si aluminiu lustruit. In interior, modelul editie speciala primeste o combinatie de culori, verde inchis cu verde deschis si argintiu. Pretul acestui model este de 1.740.000 euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de sims

cine sare cu banul pentru cele 105 bucati?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4487 :: 17.8MB