No SSO cookie

Bugatti EB110 SS la o repriza de burnout

voteaza
(5/ 1)
Bugatti EB110 SS la o repriza de burnout
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa urmariti acest model clasic, Bugatti EB110 SS, facand "putin" burnout. In plus, avem pentru voi si o serie de informatii cu privire la aceasta masina.

 
 

Cu multi ani inainte de aparitia celor de la Volkswagen, Bugatti a fost readus la viata dupa aproape 40 de ani de hibernare de catre antreprenorul italian Romano Artioli care a cumparat drepturile de nume in 1987.

Patru ani mai tarziu cei de la Bugatti au prezentat modelul EB110 care beneficia de un motor V12 de 553 cai putere. In 1992 producatorul a mai venit cu o varianta numita SS. Aceasta era mai usoara dar si mai puternica. Astfel ca motorul reusea sa produca 603 cai putere. Viteza maxima era de 348 km/h iar suta de kilometri la ora era atinsa in 3.2 secunde. Cat de impresionant poate fi acest lucru daca ne gandim la anul in care a fost produsa masina. Noi va prezentam astazi acest model prin intermediul unui material video.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2072 :: 20.55MB