No SSO cookie

Brandul Britanic MG îşi pregăteşte relansarea.

voteaza
(0/ 0)
Brandul Britanic MG îşi pregăteşte relansarea.
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

MG  pregăteşte o serie de noi modele ca să cucerească Europa.

 
 

SAIC Motor Corporation, proprietarul MG, va  dezvolta mai multe modele noi pentru brandul britanic în scopul de a impulsiona vânzările. Proprietarul chinez al Motors MG a  cheltuit deja 1 miliard lire sterline pentru a relansa brandurile MG şi Roewe (fosta Rover) şi intenţionează să investească alte  2.2 miliarde lire pentru a atinge vanzari anuale de 700.000 unităţi  până în 2015.


În 2010, cele doua branduri au vandut 160,397 masini, cele mai multe dintre  au fost livrate în China şi doar 2.000 de unitati exportate către alte pieţe.

 

În  aprilie, MG a lansat MG6 în Marea Britanie, masină ce va fi  asamblată la fabrica din Longbridge a firmei. Compania a declarat că doar atunci  când va avea o versiune diesel pentru MG6, va oferi masina şi pentru restul Europei. "Nu vom merge în Europa continentală, fără un motor diesel," a declarat  directorul  William Wong.

MG6 cu cinci usi este în prezent disponibil cu un motor de 1.8 litri pe benzina şi are un  preţ de pornire de  £ 15,500 (€ 17,650).


În afară de MG6, Producătorul britanic  pregăteşte o serie de sase modele noi: MG3, MG5, MG7, un crossover SUV-stil, un înlocuitor pentru roadster TF şi o maşină mică electrică.
MG3 este un hatchback mic care a fost deja lansat în China şi va fi gata pentru vânzare în Marea Britanie la sfârşitul anului 2012. Următorul este MG5, un model compact, conceput pentru a concura în segmentul C împotriva Volkswagen Golf si Opel Astra, şi a fost prezentat ca un concept auto la Shanghai şi  va ajunge la vânzare în Europa în 2013.


În anul următor, compania va lansa  MG7 Sedan, care va împărţi  platforma lui GM Epsilon 2 cu Opel / Vauxhall Insignia, ca parte a unui parteneriat intre GM si SAIC din China.

In acelasi an, MG a planificat  prezentarea un model crossover mic ce  va rivaliza cu Nissan Qashqai.
În şfârşit, TF roadster va primi un înlocuitor în 2016 în Marea Britanie, în timp ce un mic EV bazat pe conceptul E1 Roewe este, de asemenea, planificat pentru lansare tot în 2016.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3945 :: 22.18MB