No SSO cookie

Brabus prezinta noul Mercedes SLS AMG Widestar

voteaza
(0/ 0)
Brabus prezinta noul Mercedes SLS AMG Widestar
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brabus a creat un nou pachet aerodinamic pentru modelul Mercedes SLS AMG. Noul pachet se numeste Widestar si are rolul de a oferi puternicului SLS AMG un aer mai sportiv, mai agresiv, lucru posibil datorita latimii marite a supercarului german.

 
 
Brabus este un tuner german specializat in modelele Mercedes, acesta a creat pana acum pachete de performanta pentru modelele S Klasse, G Klasse, Smart For Two si SL65 AMG Black. Cel mai nou pachet aerodinamic are in centrul atentiei puternicul SLS AMG, noul supercar Mercedes.

Pachetul Widestar este format dintr-o bara frontala noua, un difuzor montat in spate, panouri laterale mai late, un eleron montat pe portbagaj si noi guri de aerisire. Noile componente sunt realizate din fibra de carbon si au fost testate de inginerii Brabus in tunelul de vant. Clientii pot opta ca noile componente sa fie opace, lucioase sau chiar si in culoarea caroseriei. Pachetul aerodinamic este completat de un set de jante de 20 sau 21 de inch imbracate in anvelope Yokohama de 275/30 ZR20 si 295/25 ZR21.

Brabus a imbunatatit si suspensia, germanii au redus garda la sol cu 30 mm si au optat pentru un sistem care regleaza suspensia in functie de dorinta clientului. Acesta poate opta pentru modul confort sau sportiv. Propulsorul folosit este cel V8 de 6.2 litri de 570 CP si 650 Nm, dar care datorita noului sistem de evacuare dezvolta cu 10 CP mai mult.

Clientii pot opta de asemenea si pentru un interior personalizat. Acestia pot alege diferite insertii de carbon, un volan ergonomic, piele de inalta calitate sau Alcantara. Noul pachet aerodinamic a fost prezentat la Essen Motor Show.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8453 :: 22.2MB