No SSO cookie

Brabus pregateste un Mercedes CLS modificat pentru Geneva

voteaza
(0/ 0)
Brabus pregateste un Mercedes CLS modificat pentru Geneva
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brabus a pregatit un pachet special pentru cea de-a doua generatie a modelului Mercedes CLS. Noul model sportiv va debuta oficial la Salonul Auto de la la Geneva de saptamana viitoare.

 
 
Tunerul german a creat un pachet complet, modelul Mercedes CLS suferind o serie de imbunatatiri estetice la exterior/interior si a primit o crestere semnificativa a performantei. Pachetul de performanta a fost creat special pentru modelele CLS 250 si 350 CDI BlueEfficiency.

Pachetul aerodonamic este compus dintr-o bara frontala noua, dotata cu lumini de zi tip LED, praguri sportive, diferite guri de aerisire, un eleron elegant montat pe portbagaj si un sistem de evacuare cu patru iesiri. Pachetul exterior este completat de sase modele diferite de jante, cu dimensiuni care variaza intre 17 si 20 inch.

La interior se poate observa combinatia de piele de inalta calitate, lemnul elagant si Alcantara. Acestea sunt completate de un volan sportiv si diferite insertii de aluminiu si fibra de carbon.

In ceea ce priveste modificarile mecanice, propulsorul diesel de 2.1 litri a primit o crestere de 31 CP, dezvoltand acum o putere maxima de 235 CP si cuplu de 560 Nm. Modelul 350 CDI a primit o crestere a puterii de 48 CP, astfel ca dezvolta acum o putere maxima de 313 CP si  cuplu de 690 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 5.9 secunde, iar viteza maxia este limitata electronic la 250 km/h.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7665 :: 17.8MB