No SSO cookie

Brabus a tunat modelul Mercedes SL65 AMG Black

voteaza
(0/ 0)
Brabus a tunat modelul Mercedes SL65 AMG Black
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul Brabus a realizat un pachet special pentru modelul Mercedes SL65 AMG Black.

 
 
Brabus a realizat un pachet de imbunatatiri atat in ceea ce priveste design-ul, cat si performantele. Pachetul se numeste Brabus T65 RS si consta intr-un bodykit aero si un propulsor V12 bi-turbo de 800 CP si cuplul maxim de 1400 Nm. Pentru a fi mai usor de controlat, cei de la Brabus au limitat cuplul la 1100 Nm.

Masa modelului
Brabus T65 RS Mercedes SL65 AMG Black  este de 1795 kg, greutate care ofera un raport putere/greutate optim. Accelerarea de la 0-100 km/h dureaza 3.6 secunde, iar de la 0-200 km/h doar 9.8 secunde. Viteza maxima este de 330 km/h, dar Brabus foloseste un limitator electronic care limiteaza masina la 320 km/h. Pentru a oferi un sunet sportiv si a permite folosirea propulsorului la parametri maxim, Brabus a dotat modelul SL65 AMG Black cu un nou sistem de evacuare.

Interiorul este o combinatie intre sportiv si luxos. Acesta este imbracat in piele de cea mai inalta calitate si Alcantara. Scaunele sportive ofera o sustinere laterala optima chiar si la viteza maxima. Pentru a sublinia calitatea plafonului, consolei centrale si a scaunelor, designerii au folosit cusaturi rosii.

Andrei Monenciu





 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7589 :: 17.8MB