No SSO cookie

Boss-ul Bentley confirma viitorul unui SUV britanic

voteaza
(0/ 0)
Boss-ul Bentley confirma viitorul unui SUV britanic
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bentley va produce un SUV si un nou model sport cu patru locuri.

 
 

Cu ocazia recentului Pebble Beach Concours d’Elegance din Monterey, California, boss-ul Bentley, Wolfgang Duerheimer, a declarat reporterilor aflati la fata locului ca producatorul britanic de masini de lux are de gand sa introduca la oferta proprie un SUV, confirmand zvonuirile precedente.


Duerheimer a dat si mai multe detalii, dezvaluind faptul ca acest crossover va imparti aceeasi platforma cu Porsche Cayenne si Audi Q7, de la care va mai imprumuta si alte detalii tenhologice.
El a mai adaugat ca viitorul SUV, care ar putea sa-si faca debutul mondial in anul 2014, nu va fi neaparat motorizat de un V12 prevcum celelalte modele Bentley, precizand ca "nu toti au nevoie de un V12".

Cand a venit vorba despre faptul ca un Bentley care imprumuta tehnologie de la un Porsche nu mai e chiar un Bentley pur, Duerheimer a adaugat: "Totul depinde de configuratia generala. In timp ce anumite componente vin din exterior, arhitectura sistemului va fi una apartinand Bentley. Pozitia de comanda, pachetul, designul si suspensia masinii vor fi tipice Bentley."

Duerheimer a dezvaluit ca britanicii au in plan si un nou model sport cu patru locuri. Insa in aceasta privinta, oficialul Bentley a fost mai mult decat zgarcit in detalii, comentand doar ca noul model va fi "contemporan, rapid si futurist".

Si in timp ce a afirma ca viitoarele modele Bentley vor imparti anumite componente cu alte modele ale Grupului VW, Duerheimer a evitat sa fie atras intr-o discutie din care sa reiasa clar daca viitorul Bentley sport va fi construit pe baza unei platforme imrpumutate de la Porsche sau de la Audi si a fost cu atat mai putin dispus sa ofere o eventuala data de lansare, sau un pret estimativ.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1714 :: 17.78MB