No SSO cookie

BMW X4 va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit

voteaza
(5/ 1)
BMW X4 va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre BMW X4, model ce va debuta in curand in cadrul Salonului Auto de la Detroit.

 
 

Daca exista o nisa libera in lumea auto, atunci cei de la BMW trebuie sa vina cu o propunere. La fel este cu viitorul model X4.

Acesta va fi un crossover care va concura cu Porsche Macan in materie de stil, optiuni si performante. BMW X4 va beneficia de aceeasi platforma ca X3 (modelul pe care il puteti vizualiza in galeria atasata). Se zvoneste ca si versiunile de motorizare vor fi aceleasi. Astfel BMW X4 ar urma sa beneficieze de un motor turbo de 2.0 litri, dar si de un motor turbo de 3.0 litri.

Pentru a exista o diferentiere, designul va fi schimbat, precum si optiunile de echipare. Partea din fata ar urma sa fie mult mai agresiva si accentuata. Abia asteptam sa vedem primele imagini cu acest model. Cel mai probabil acest lucru se va intampla in luna ianuarie, dupa debutul din cadrul Salonului Auto de la Detroit.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2792 :: 22.17MB