No SSO cookie

BMW Seria 1 M Coupe vine in Romania pe 26 martie!

voteaza
(0/ 0)
BMW Seria 1 M Coupe vine in Romania pe 26 martie!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model, BMW Seria 1 M Coupe, va debuta pe piata din Romania pe 26 martie si este deja disponibil pentru comenzi la pretul de pornire de 43.200 Euro fara TVA.

 
 
A venit momentul in care litera M sa apara in segmentul BMW Seria 1 pentru a simboliza puterea remarcabila si proprietatile dinamice deosebite de care dispune un model sport foarte performant. La BMW Seria 1 M Coupe, tehnologia unui automobil superperformant este combinata cu agilitatea unui model compact, totul avand ca scop crearea unei dimensiuni complet noi a placerii condusului in stil sportiv. Filozofia BMW M este transpusa, in premiera, intr-un automobil din acest segment: performanta demna de motorsport disponibila intr-un automobil pentru uz cotidian. Astfel, gama de modele M GmbH se extinde o data in plus pentru a atrage un nou public-tinta, mai tanar. Noul model va debuta pe piata din Romania pe 26 martie si este deja disponibil pentru comenzi la pretul de pornire de 43.200 Euro fara TVA.


BMW Seria 1 M Coupe intruchipeaza sentimentul inconfundabil M intr-o maniera extrem de concentrata. Motorul cu sase cilindri dispusi in linie, cu tehnologia M TwinPower Turbo si injectie directa, dezvolta o putere maxima de 250 kW/340 CP.  Curba de putere este orientata spre turatii ridicate (puterea maxima este atinsa la 5980 rpm), in stilul specific pentru modelele BMW M, in timp ce cuplul maxim este oferit intre 1500 si 4500 rpm, pentru un raspuns fulgerator in orice conditii.


Prin tehnologia sasiului derivata din motorsport, raportul masa-putere redus la 4,4 kilograme per CP si componentele optimizate aerodinamic, automobilul garanteaza transformarea puterii superioare de propulsie intr-o dinamica emotionanta. BMW Seria 1 M Coupe accelereaza in 4,9 secunde de la 0 la 100 km/h si atinge 200 km/h dupa 17,3 secunde. Si in ceea ce priveste eficienta, modelul atinge niveluri remarcabile pentru categoria sa de performanta. Consumul mediu de combustibil in ciclul EU este de 9,6 litri per 100 kilometri, in timp ce emisiile CO2 au un nivel de 224 grame per kilometru.


Sportivitatea remarcabila de care dispune BMW Seria 1 M Coupe este evidentiata la exterior de aspectul atletic pe care il propune designul caroseriei. La interior, materialele de inalta calitate si cockpitul, specific unui model M, creeaza ambianta unei masini sport premium. Este un automobil cu patru locuri care reproduce filozofia M si la interior: capabil sa faca fata provocarilor pe circuit si suficient de versatil pentru utilizarea confortabila in traficul cotidian. De asemenea, preferintele individuale in materie de confort, siguranta si infotainment pot fi indeplinite printr-o selectie extinsa de echipamente care sunt disponibile si pentru BMW Seria 1 Coupe, inclusiv programul BMW ConnectedDrive.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.2367 :: 22.19MB