No SSO cookie

BMW prezintă M3, Carbon Edition în China

voteaza
(0/ 0)
BMW prezintă  M3, Carbon Edition  în China
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

M3 Carbon Edition în China - doar 111 unităţi.

 
 

La fel de mult ca orice alt producător auto, BMW a  cultivat cu atenţie piaţa chineză. Şi M3 este face  parte din asta. Producătorul auto bavarez are deja lansate doua editii speciale exclusive în China,  M3 Matte Edition  şi M3 Tiger Edition  şi acum o oferă şi pe a treia.

Numit M3 Carbon Edition, masina este definită prin fibra de carbon. Materialul  acoperă acoperişul, splitterul fata, aripa spate, gurile de aerisire, capota şi o mare parte din interior, care este îmbrăcat în culori contrastante, alb şi negru  ca şi  exteriorul, cu dungi negre care rulează peste vopseaua albă, pe aripile faţa si pe flancul superior al spatelui, iar pe marginea inferioară a uşilor este inscripţionată  denumirea Carbon Edition în aliaj negru de 19 inch.

Numai 111 exemplare, individual numerotate, vor fi oferite începând din iulie, exclusiv în China, la un preţ de 1,23 milioane de yuani - echivalentul a 131,000 Euro.

 

Exclusivitatea nu este niciodata ieftină.

 

Cuvinte cheie:
BMW | M3 | China |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2369 :: 17.79MB