No SSO cookie

BMW Performance – un plus de sportivitate pentru modelele BMW

voteaza
(0/ 0)
BMW Performance – un plus de sportivitate pentru modelele BMW
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Linia de produse BMW Performance extinde gama de accesorii BMW originale pentru modelele Seria 1, Seria 3, X5 si X6 cu noi optiuni pentru sasiu, aerodinamica, precum si design interior si exterior. Aceste componente de tuning sunt disponibile pentru comenzi si montare la orice service autorizat BMW.

 
 
Pentru conducatorii BMW pasionati de performante dinamice, exista acum noi modalitati de a-si exprima stilul personal si de a-si imbunatati calitatile automobilului pe sosea. Ca o completare a gamei de accesorii BMW originale, noile produse BMW Performance ofera numeroase componente care contribuie la cresterea performantelor sportive. Aceste componente pentru sasiu, grup motor propulsor, aerodinamica si design interior si exterior au fost special create pentru modelele BMW Seria 1, Seria 3, BMW X5 si X6 si pot fi instalate pe aceste automobile la orice service autorizat BMW.


Acestea au fost special dezvoltate pentru modelele mentionate si respecta caracteristicile brandului in termeni de tehnologie, design , indeplinind standardele BMW de calitate si siguranta.  Toate produsele Performance respecta caracteristicile marcii in termeni de tehnologie, design, indeplinesc standardele de calitate si siguranta si sunt supuse garantiei BMW.


Toate accesoriile Performance sunt disponibile individual.  Aceasta inseamna ca fiecare conducator BMW are posibilitatea de a crea propria combinatie de componente pentru a reflecta perfect stilul personal.


Aerodinamica

Kitul aerodinamic garanteaza un aspect fascinant pe sosea si aduce un plus de performante dinamice. Acesta include spoiler fata cu grila radiatorului in culoare neagra integrata si elemente din carbon disponibile pentru fiecare model mentionat precum: spoiler spate, capace pentru oglinzi, difuzor spate.

Sasiu - pentru o manevrabilitate sportiva suprema

Imbunatatirea dinamismului a fost principalul obiectiv de dezvoltare al componentelor BMW Performance pentru sasiu. in aceasta serie de produse sunt incluse sistemul sport de frânare, suspensiile, bara stabilizatoare din carbon si doua tipuri de jante. Sistemul de frânare sport BMW Performance are dimensiuni generoase, discuri de frâne ventilate cu perforatii. Etrierul de frâna cu 6 pistoane pentru axa fata este vopsit in galben si poarta inscriptiile "BMW Performance".


Setarile suspensiilor sport sunt optimizate pentru stilul de condus dinamic, dar pastreaza un confort ridicat chiar si in traficul cotidian. Instalarea pachetului de suspensie Performance micsoreaza garda la sol (de exemplu 10 mm in cazul unui model BMW Seria 3 cu pachet M sport si 25 mm pentru modelul standard), asigurând o aderenta ridicata chiar si in cazul celor mai sportive manevre. Arcurile suspensiilor asigura un aspect vizual de impact datorita designului in galbenul specific BMW Performance. Jantele duble din aceasta gama de produse, cu o greutate mai redusa si cu designul exclusiv subliniaza caracterul sportiv. Masa redusa isi aduce aportul in imbunatatirea performantelor automobilului. De exemplu, jantele Double spoke 313 225/35 R19Y pentru BMW Seria 3 asigura o reducere de aproximativ 1 kg fata de un set de jante de aliaj obisnuit de aceeasi dimensiune. in functie de model jantele sunt disponibile in 18" si 19".


Grup motor propulsor: admisie optimizata si evacuare cu sunet impresionant

Noul sistem de admisie BMW Performance este conceput pentru motoarele cu 6 cilindri pe benzina. Bazat pe versiunea standard, filtrul si conducta de aer au fost modificate. Acestea garanteaza un flux de aer imbunatatit si o mentinere mai buna a presiunii. Sistemul asigura si un sunet deosebit de sportiv. De asemenea, are un efect pozitiv asupra eficientei motorului.


Sistemul de evacuare BMW Performance este responsabil pentru acustica impresionanta. Fara a afecta confortul pe distante lungi, sistemul ofera un sound discret dar cu o nuanta sport perceptibila. tevile de esapament duble cromate, din otel de inalta calitate, evidentiaza aspectul high-tech al automobilului. Rezistente la coroziune, materialele sunt de asemenea extrem de durabile.

Interior in stilul unei masini de curse

Oricine ar dori sa experimenteze intens performantele dinamice BMW, poate crea o ambianta interioara in stilul unei masini de competitie prin intermediul produselor BMW Performance. Acest program are in prim plan modelele BMW Seria 1 si Seria 3. Scaunele sport Performance de tip scoica ofera un sprijin lateral excelent pentru un condus deosebit de sportiv. Acestea insa sunt proiectate pentru a oferi confortul necesar in utilizarea zilnica si au un design rafinat, folosind piele Alcantara neagra. Airbag-uri laterale sunt de asemenea integrate in scaune. Scaunele sport Performance sunt disponibile pentru sofer si pasagerul din fata pentru modelele BMW Seria 1 cu 5 usi, 3 usi si Coupe si pentru BMW Seria 3 Sedan, Seria 3 Touring si Seria 3 Coupe.


in afara de a fi un element vizual important, schimbatorul de viteze Performance ofera suport elegant pentru o schimbare dinamica a treptelor de viteza. Design-ul ergonomic optimizat al manetei schimbatorului in crom si piele Alcantara neagra faciliteaza manevrarea precisa si reduce timpul de  schimbare al treptelor de viteza cu 25% comparativ cu versiunea standard.


Gama BMW Performance include si un volan sport multifunctional, acoperit cu piele Alcantara. Partea superioara a volanului Performance are un display din LED-uri care indica diferite informatii tehnice precum temperatura apei si a uleiului, punctul optim de schimbare al treptei de viteza, cronometru sau acceleratii laterale. Informatiile pot fi accesate prin comenzile de pe volan.


La interior stilul sportiv mai poate fi accentuat prin benzile decorative din carbon pentru consola centrala, usile din fata si spate. Pedalele de aluminiu fac parte de asemenea din gama de produse Performance.


Produsele sunt disponibile pentru comanda la toti dealerii BMW si service-urile autorizate BMW.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6179 :: 22.14MB