No SSO cookie

BMW largeste programul M Performance

voteaza
(0/ 0)
BMW largeste programul M Performance
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW va prezenta la Salonul Auto de la Geneva un program de performanta M ce include si upgrad-uri pentru motor

 
 

Vom avea multe de vazut la standul BMW, la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva.

BMW va veni cu o serie de noi modele, cum ar fi noul Grand Coupe Seria 6, X6 facelift si X6M, noul M6 Coupe, X5 M50d , X6 M50d,  M550d xDrive sedan si Touring, impreuna cu mai multe motoare noi pentru Seria 1, Seria 3 si X3.

Sunt destul de multe, insa firma bavareza va prezenta, de asemenea, ultimul sedan Seria 3, i3 hatchback si i8 sport coupe. In plus, va prezenta in premiera mondiala, si noul program BMW M Performance.

Programul M Performance va functiona alaturi de pachetele M Sport, oferind si mai multe optiuni de individualizare, atat de stil cat si de performanta.

Avand in vedere lansarea in Europa in aceasta primavara si in America de Nord la vara, BMW spune ca lotul initial de produse de performanta M a fost special dezvoltat pentru Sedan Seria 5, noul BMW Seria 3 Sedan si noul BMW Seria 1 hatchback.

Printre piesele disponibile gasim grile negre, sisteme de evacuare M  performance, frane si componente de suspensie, splitere si diverse alte parti Aero din fibra de carbon, un volan  M performance cu display de curse, pedale din otel inoxidabil M performance si jante din aliaj de 19  sau 20 inch.

In plus, programul include si kituri de putere. De exemplu, M Performance Power Kit pentru 120d, 320d si 520d cuprinde componente software si hardware pentru a creste puterea motorului de 2.0 litri de la 184 CP la 200 CP si 420 Nm cuplu.

"Este ceva ce conducatorul auto va simti in mod clar, inclusiv o crestere a accelerarii pana la 100 km/h” spune BMW, adaugand ca performanta crescuta nu afecteaza "nivelurile scazute ale consumului de combustibil si emisiile de gaze de esapament".

Producatorul german a spus ca mai tarziu, intr-o alta etapa, gama va fi extinsa pentru a include un kit M  performance pentru motoarele cu benzina, cum ar fi motorul de 2.0 litri TwinPower.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7208 :: 22.19MB