No SSO cookie

BMW lanseaza xActivity SUV la Salonul Auto de la Detroit

voteaza
(0/ 0)
BMW lanseaza xActivity SUV la Salonul Auto de la Detroit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW va prezenta, in ianuarie, un nou model SUV cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, denumit xActivity, o avanpremiera a lansarii modelului x3, prevazuta pentru anul 2004, informeaza just-auto.com

 
 
[poza1s] Intr-un comunicat al companiei BMW se arata ca acest nou model este un deschizator de drumuri al urmatoarelor serii de automobile din clasa X, gama pentru care producatorul german a ales numele SAV -Sports Activity Vehicle.
In avanpremiera evenimentului de la Detroit, BMW a facut publice primele imagini ale vehiculului, tocmai pentru a vedea impactul publicului si al presei. Conceptul xActivity se apropie ca forma de modelul X5, insa are calitati individuale care arata noile orientari in designul viitoarelor modele produse de constructorul german. De altfel, BMW nu a prevazut schimbari esentiale intre acest model si viitorul X3.
[poza2d] Asemanator acestei idei se pare ca o parte a presei a vazut in lansarea modelului Z4, cea mai recenta aparitie a BMW pe planul modelelor sport decapotabile, o pre-lansare a unei noi clase, intr-un segment de piata care se inscrie intre Mini si seria 3. Noua gama ar putea fi seria 1, insa despre acest lucru nu au fost comunicate mai multe informatii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1318 :: 17.76MB