No SSO cookie

BMW la Shanghai Motor Show 2011

voteaza
(0/ 0)
BMW la Shanghai Motor Show 2011
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW va fi prezent cu nu mai putin de cinci premiere la Shanghai Motor Show 2011.

 
 
Piata chineza a crescut in ultimii ani pentru a deveni cea mai mare piata de automobile la nivel mondial. Cu 18,1 milioane de automobile si autovehicule comerciale usoare livrate in 2010, China ocupa detasat prima pozitie pe o piata mondiala care a totalizat 69,6 milioane unitati. Pentru BMW Group piata chineza ocupa pozitia a 3-a din punct de vedere al volumelor inregistrate, cu 12% din totalul de unitati livrate in 2010 (183 328 unitati, +85,3%).
in acest context Salonul Auto de la Shanghai joaca un rol tot mai important. In acest an BMW va fi prezent cu doua premiere mondiale absolute si trei premiere asiatice deosebit de importante.



Premiera mondiala: BMW Concept M5.

Un sedan premium din clasa business, cu calitati dinamice demne de un automobil sport foarte performant: acest concept cu o traditie bogata la BMW a fost reinterpretat sub forma premierei mondiale BMW Concept M5. Prototipul fascinant demonstreaza cum designul sportiv al unui automobil BMW M poate fi combinat cu particularitatile estetice si functionale ale unui sedan din segmentul superior. BMW Concept M5 detine particularitati de design expresive si inconfundabile care ofera un indiciu asupra potentialului dinamic uluitor pe care il are acest sedan. Sub capota, motorul V8 de mare turatie, cu tehnologia M TwinPower Turbo, genereaza performante remarcabile.


Premiera mondiala: BMW Seria 6 Coupe.

Editia 2011 a Salonului Auto de la Shanghai este scena premierei mondiale a unui automobil fascinant - noul BMW Seria 6 Coupe. Designul caroseriei, inspirat din valurile in miscare, si interiorul exclusivist ofera acestui model cu 2+2 locuri o aparitie impresionanta. Motoarele puternice si tehnologia avangardista a suspensiei stabilesc punctele de reper pentru sportivitate si confort al calatoriei. Datorita farurilor adaptive cu LED a celei mai noi generatii de BMW Head-Up Display si sistemului de sonorizare Bang & Olufsen High End Surround, BMW Seria 6 Coupé furnizeaza accente suplimentare pentru inovatie si placerea condusului de neegalat.


Premiera asiatica: BMW Vision ConnectedDrive.

Prin prezentarea prototipului BMW Vision ConnectedDrive in cadrul editiei 2011 a Salonului Auto de la Shanghai, BMW ofera o imagine despre viitorul conectarii inteligente a conducatorului, a automobilului si a mediului. Designul expresiv si tehnologia inovatoare reflecta viziunea BMW ConnectedDrive si potentialul pe care il ofera pentru optimizarea confortului, pentru siguranta si pentru infotainment in interiorul automobilului. Prin utilizarea unui limbaj de design specific BMW, prototipul roadster cu doua locuri reflecta o noua dimensiune a placerii de a conduce, amplificata de interactiunea completa cu mediul – de la deschiderea pe care o ofera conceptul roadster, pâna la conectivitatea pe care o ofera sistemele BMW ConnectedDrvie, cum ar fi Head-Up Display cu Augmented Reality. Efectele luminoase simbolizeaza fluxul de informatii ce permite utilizarea functiilor inovatoare BMW ConnectedDrive.


Premiera asiatica: BMW ActiveE.

BMW a facut un nou pas pe drumul spre o mobilitate fara nici un fel de emisii. Prin BMW ActiveE, constructorul de automobile premium subliniaza activitatea intensa de dezvoltare in domeniul mobilitatii electrice din cadrul "project i". Cunostintele acumulate in cadrul testelor de grup cu BMW ActiveE vor fi transpuse in dezvoltarea ulterioara a viitorului BMW i3 (cunoscut ca MegaCity Vehicle) programat a fi lansat in anul 2013. BMW ActiveE este propulsat de un motor electric de 125 kW/170 CP. Aranjamentul inteligent al componentelor transmisiei si al sistemelor de stocare a energiei in interiorul automobilului creeaza conditiile ideale pentru dinamica specifica BMW si pentru o functionalitate sporita. Masina, care este bazata pe BMW Seria 1 Coupé, ofera patru scaune integrale, un portbagaj cu capacitatea de 200 litri, tractiune spate si o autonomie de aproximativ 200 de kilometri in conditii de trafic cotidian. O flota de ActiveE va incepe programul de testare in acest an in intreaga lume.


Premiera asiatica: noul BMW Seria 1 Coupe, noul BMW Seria 1 Cabriolet.

Placerea de neegalat a condusului in segmentul compact este acum si mai atractiva. Cu modificari precise de design care optimizeaza nu doar aparitia sportiva si eleganta, ci si caracteristicile aerodinamice, noul BMW Seria 1 Coupe si noul BMW Seria 1 Cabriolet vor fi prezentate publicului din Asia in premiera la Salonul Auto de la Shanghai. Ambele modele sunt comercializate pe piata auto din China in echipare cu motoare cu patru cilindri, puternice si eficiente, cu VALVETRONIC. Nivelul scazut de consum de combustibil si cel al emisiilor, tractiunea spate unica in segment, tehnologia avansata a suspensiei, dotarile cu echipamente inovatoare si calitatea premium au ajutat aceste modele sa-si câstige o pozitie exceptionala in clasele din care fac parte.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9475 :: 17.8MB