No SSO cookie

BMW in topul vanzarilor in SUA

voteaza
(0/ 0)
BMW in topul vanzarilor in SUA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW lider la vanzari, pentru a cincea luna consecutiv.

 
 

BMW continua sa-si extinda pozitia de lider pe piata automobilelor de lux din SUA, impotriva rivalilor sai principali, Mercedes-Benz si Lexus.

Luna august a fost a cincea luna consecutiva in care constructorul cu sediul la Munchen a fost primul in top cu 20.815 livrari, cu o crestere de 6,5% fata de aceeasi luna din 2010.

De cealalta parte, vanzarile Mercedes au scazut cu 1,9% in luna august, la 18.477 de unitati in timp ce Lexus, care inca mai sufera din urma cutremurului de la 11 martie, a scazut chiar mai mult, cu 7%, la 18.103 automobile. Astfel, este aproape sigur ca, după 11 ani de dominatie, Lexus va fi retrogradat pe locul al doilea sau poate chiar al treilea intre producatorii de automobile de lux.

BMW si-a extins  vanzarile de la inceputul anului cu o crestere de 12%,  livrand 155.929 de unitati. Vanzarile sale din august au fost stimulate in mod considerabil de cresterea cu 41% a livrarilor de masini Seria 5 precum si de vanzarile noului X3, care aproape si-a  triplat vanzarile  de la 892 autovehicule in 2010 la 2382 in acest an.

Vanzarile Mercedes-Benz  au crescut, de asemenea, cu 6,1% fata de 2010,  la 148.409 unitati iar Lexus, asa cum am spus, s-a confruntat cu o scadere brusca de 17% la 120.652 masini.

Analistii auto au comentat ca aceasta crestere a BMW se datoreaza si politicii de vanzari agresive. Rata pentru un BMW seria 3 este de 299 dolari, aceeasi ca pentru un Accord. Tu ce ti-ai cumpara? Bineinteles ca un BMW.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1804 :: 17.78MB