No SSO cookie

BMW i3 Coupe - Primele imagini si detalii

voteaza
(5/ 2)
BMW i3 Coupe - Primele imagini si detalii
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model interesant, BMW i3 Coupe. In plus, avem pentru voi si o galerie foto cu acest model.

 
 

Iata ca au aparut primele imagini cu noul concept BMW i3 Coupe. Aceasta versiune are un aspect sport insa poate sa para mai putin practica fata de versiunea i3 hatchback care va intra in productia de serie incepand de anul viitor.

Conceptul BMW i3 coupe isi va face debutul saptamana aceasta in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Din cate se pare, producatorul german doreste sa isi extinda gama si acest model ar urma sa fie produs in serie in viitor. Chiar daca s-a pastrat aceeasi structura usoara ca in cazul modelului 5d, cei de la BMW ne spun ca i3 coupe va avea un aspect mai agresiv si mai compact.

Cat despre dimensiuni, acest concept are o lungime de 3964mm, o latime de 1768mm si o inaltime de 1555mm avand dimensiuni asemanatoare cu Ford Fiesta hatchback. La o prima privire modelul beneficiaza de acelasi interior ca BMW i3 5d insa e bine sa stiti ca producatorul a adaugat mai multe elemente pe partea de infotainment.

Modelul cu trei usi este propulsat de un motor electric care este in stare sa produca 168 cai putere si 250 Nm. Puterea vine de la o baterie li-ion.

Va reamintim ca pe langa versiunea electrica, modelul cu cinci usi va fi oferit si intr-o varianta hybrid care va beneficia de un motor aspirat de 1.5 litri. Ramane totusi sa vedem cand va intra in productia de serie modelul cu trei usi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2775 :: 22.12MB