No SSO cookie

BMW este liderul segmentului premium pe primul trimestru al anului 2010

voteaza
(0/ 0)
BMW este liderul segmentului premium pe primul trimestru al anului 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW este lider in vanzarile pe primul trimestru al acestui an, depasind Audi cu 1700 de unitati.

 
 
Dupa ce zilele trecute Audi a reusit pentru prima data in istorie sa depaseaca Mercedes la vanzari, BMW a fost declarat in continuare lider in vanzari. BMW a reusit sa vanda in primul trimestru al acestui an 265,809 de unitati, inregistrand o crestere de 14%. BMW a fost ajutat de cererea mare a noului crossover BMW X1 si de o crestere de 54% in vanzarile noului BMW Seria 7.

Audi a reusit sa depaseaca rivalul Mercedes datorita cresterii de vanzari in SUA cu pana la 34%, dar Mercedes a urcat pe primul loc in SUA in clasa masinilor de lux, reusind sa depaseaca pana acum favoritul Lexus. In SUA BMW se afla pe locul 3, urmat de Audi pe 4.

BMW crede ca isi va pastra aceasta pozitie pana la sfarsitul anului datorita lansarii noului model Seria 5, dar si datorita facelift-ului realizat pe Seria 3 coupe si Seria 3 cabriolet. Anul trecut BMW a terminat pe primul loc, pe locul doi clasandu-se Mercedes, iar pe trei Audi.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2274 :: 21.78MB