No SSO cookie

Berlinul nu s-a hotarat daca va ajuta financiar Opel

voteaza
(0/ 0)
Berlinul nu s-a hotarat daca va ajuta financiar Opel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Executivul de la Berlin nu a ajuns la o concluzie daca va ajuta sau nu financiar Opel.

 
 

Intalnirea de la Berlin privind ajutorarea companiei Opel de catre statul german s-a terminat fara vreun rezultat concludent, conform declaratiilor Ministrului Economiei din Germania.


Chiar daca oficialul german spune ca s-au facut progrese catre un ajutor oferit de Germania pentru Opel, nu este inca clar ca acest lucru se va si intampla. In cazul unei decizii negatibe din partea ministrilor germani, 120.000 de angajati Opel pot avea de suferit.
 

Oficialii germani doresc sa afle sigur daca ajutorul economic catre Opel va fi indreptat exclusiv pentru protejarea locurilor de munca din Germania. Nick Reilly, CEO Opel, se astepta la un raspuns din partea Berlinului pana la sfarsitul acestei luni. Reilly mai declarat ca gratie ajutoarelor survenite din partea spaniei si a Marii Britanii, Opel va mai avea nevoie doar de 1.3 miliarde de euro.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1851 :: 22.11MB