No SSO cookie

BCR Rally Team ia startul in al cincilea sezon

voteaza
(0/ 0)
BCR Rally Team ia startul in al cincilea sezon
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Edwin Keleti, principalul favorit la titlul clasei 3, in timp ce Gergo Szabo aduce in Romania primul Citroen DS3 R5

 
 

BCR Rally Team a organizat in 23 martie, evenimentul de lansare a campaniei din 2016 chiar in incinta AFI Palace Cotroceni. Este cel de-al cincilea an in care echipa se pregateste sa atace principalele titluri din Campionatul National de Raliuri Dunlop. De data aceasta, cinci echipaje de top vor lua startul in cadrul echipei sustinute de BCR, BCR Leasing, OMNIASIG Vienna Insurance Group si Borsec. Colina Motorspot va fi si in 2016 partenerul tehnic al echipei iar Pirelli va ramane principalul furnizor de cauciucuri.

Echipajul Gergo Szabo / Karoly Borbely se va alinia la start cu proaspatul Citroen DS3 R5, model ce isi va face pentru prima oara aparitia in Romania. “Sunt foarte incantat de noua masina pe care de abia am adus-o in tara. Voi avea adversari redutabili dar lupta pentru titlul suprem este deschisa si vom incerca sa venim in primii trei la fiecare etapa. Le multumesc partenerilor pentru increderea pe care mi-o acorda si astepta cu nerabdare lupta de pe probe ”a declarant Gergo Szabo. Echipajul vicecampion din 2015 si dublu campion national de raliuri este sustinut si de Telekom, Energobit, Greco, Mol si Academia Titi Aur.

Edwin Keleti  isi regaseste vechiul sau navigator, Toni Avram, si are ca obiectiv titlul national al clasei 3, cu un Mitsubishi Lancer EvoX. “Sunt foarte fericit sa fiu la startul unui nou sezon competitional. Imi pare rau ca nu avem la dispozitie o masina de clasa 2 pentru a ne lupta la varful campionatului asa ca ne vom  concentra pe cucerirea titlului la clasa 3. In dreapta mea revine dupa o pauza de 11 ani prietenul meu din copilarie, Toni Avram si sunt convins ca vom performa bine impreuna! As vrea sa multumesc partenerilor nostri Pirelli, Borsec, Mobil 1 prin Star Lubricants, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Greco si Colina Motorsport dar in mod special BCR Leasing  care ne sustine pentru al cincilea an consecutiv si ofera soliditate acestui demers fara de care nici performantele noastre nu ar fi fost cele cunoscute. Doresc sa le urez bafta colegilor de echipa iar adversarilor le transmit - Fie ca cel mai bun sa castige!- "

Echipajul Adrian Teslovan / Imre Cseh face  trecerea la clasa 5 unde va concura pe un frumos Citroen DS3 R3. “Pentru noi este al treilea an in aceasta echipa, nimic nu poate fi mai placut . Acum trei saptamani le spuneam colegilor ca abia astept sa inceapa campionatul sa ne revedem. Un nou an cu o masina noua, fara a avea vreun obiectiv maret, incercam sa invatam masina, sa parcurgem cat mai multi kilometri de proba speciala iar daca reusim si cateva clasari pe podium vom fi cu atat mai fericiti. Oricum un vis s-a implinit! Facem parte dintr-o echipa adevarata, cu caractere puternice si parteneri pe masura. Speram sa ne ridicam la nivelul partenerilor nostri si sa aducem un plus de imagine acestora. Nu imi ramane decat sa le multumesc partenerilor nostri BCR, BCR Leasing, Borsec, OMNIASIG Vienna Insurance Group, Mobil1 prin Star Lubricants, Defi, Set, Pirelli, Colina Motorsport si Prodia.

Suprinzatorul Thomas Abraham va fi inca o data secondat de Rares Silasi si va pilota un model unic in lume, Mitsubishi Lancer EvoIII Break de clasa 11. “Ma bucur sa fac parte si in acest sezon din echipa BCR Rally Team si sper ca rezultatele dar si stilul nostru spectaculos de a aborda probele sa fie pe placul partenerilor si fanilor care vin sa ne urmareasca. In primul rand vrem sa ne simtim bine, sa ne bucuram de atmosfera extraordinara din cadrul echipei si sa plecam de la fiecare etapa zambind, fericiti ca avem marele noroc sa ne traim un vis. Le multumesc partenerilor mei, Tomi si Engels Bistro pentru devotamentul de a ma sustine in continuare.

Cel de-al cincilea pilot, Campionul Cupei Dacia din 2015, Bogdan Talasman se alatura echipei pentru a pune umarul la un rezultat cat mai bun la fiecare etapa. “Este o onoare pentru mine sa fac parte din cea mai profesionista echipa din campionat. Voi incerca sa ma ridic la nivelul pe care echipa il impune deja de multi ani in campionat si sa contribui cu cat mai multe puncte. Sunt aici sa invat de la colegii mei cu experienta si sa incerc sa le calc pe urme. Imi doresc sa reprezint cu succes atat echipa cat si partenerii mei, Miras si Taverna Studioului

BCR Rally Team porneste intr-un sezon care cuprinde opt etape, prima etapa fiind programata la Brasov chiar weekend-ul 25-27 martie.  BCR si BCR Leasing sustin acest demers accentuand principalele calitati ale campionilor din motorsport:  determinare, performanta, atentie la cele mai mici detalii si mai ales profesionalism.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2932 :: 17.8MB