No SSO cookie

BBR ofera kituri noi pentru Mazda3 si Mazda6

voteaza
(0/ 0)
BBR ofera kituri noi pentru Mazda3 si Mazda6
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Firma de tuning britanica BBR ridica puterea Mazda3 si Mazda6 pana la 400 CP

 
 

Firma de tuning din Marea Britanie BBR tocmai a lansat o serie de  motoare dezvoltate recent si upgrade-uri de suspensie pentru modelele Mazda3 şi Mazda6 MPS.

Cele doua modele Mazda sunt propulsate de acelasi motor de 2.3 litri turbo, kiturile BBR folosindu-se la ambele vehicule.
Exista trei kituri disponibile.

La pretul de 549 lire sterline, kit-ul entry-level include un ECU reprogramat care ridica puterea de la 256 CP la 290 CP la 5200 rpm.

Al doilea kit adauga furtunuri de admisie turbo si un sistem de evacuare personalizat, ridicand puterea masinii la 318 CP. Pretul acestui kit este de 1645 lire plus o taxa de montare de 395 lire.

Al treilea kit, cel mai agresiv, ofera optiunea de alegere dintre doua tipuri de turbocompresoare, un BBR Turbo care ridica puterea de iesire la 350 CP si un hibrid Garret GT28 turbocharger, care ridica puterea pana la 400 CP. BBR nu a dezvaluit preturile pentru cel de-al treilea kit.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de carmenflorin

Foarte eficienta si performanta. Finisajele sunt la fel de bune ca la unele masini nemtesti din clasa ei si arata incredibil de bine.

scris de sims

oare ce pret o avea al treilea kit?

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2551 :: 17.78MB