No SSO cookie

Basescu, primul client al Daciei Duster

voteaza
(0/ 0)
Basescu, primul client al Daciei Duster
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Presedintele Traian Basescu va fi maine primul roman care va primi SUV-ul Dacia Duster.

 
 

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, viziteaza joi uzina de la Mioveni, ocazie cu care ii va fi livrata o Dacia Duster, a anuntat miercuri compania romana. Reprezentantii Dacia au declarat, la salonul auto de la Geneva, ca primul client al SUV-ului Dacia Duster va fi presedintele Romaniei, Traian Basescu.
 

Modelul Dacia Duster a fost lansat oficial la inceputul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, comercializarea pe principalele piete din Europa, Magreb (Algeria si Maroc) si Turcia, in versiunile 4x2 si 4x4, incepand cu sfarsitul lunii martie. Din iunie, Duster va ajunge, sub marca Renault, si pe pietele din Ucraina, Orientul Mijlociu (Iordania, Siria, Liban, Egipt) si in unele tari din Africa.
 

Dacia Duster poate fi achizitionata in Romania la preturi incepand de la 10.500 euro, pentru varianta 4x2 si de la 12.300 euro pentru modelele 4x4.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2570 :: 19.27MB