No SSO cookie

Banca Tiriac lanseaza creditul auto

voteaza
(0/ 0)
Banca Tiriac lanseaza creditul auto
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Banca "Ion Tiriac" ofera clientilor posibilitatea de a cumpara in rate o masina noua. Creditul auto, lansat la 1 aprilie, se acorda atit in lei, cit si in valuta (euro si USD), pe o perioada de maxim 48 de luni, perioada minima de creditare fiind de 12 luni, informeaza un comunicat la bancii.

Creditul acordat este de maxim 15.000 de dolari sau echivalentul in euro/lei, iar contributia proprie a solicitantului trebuie sa fie de minim 20% din costurile totale. Dobinda se calculeaza flat si este fixa pe toata perioada de creditare, anunta Banca Tiriac. Suma lunara de plata este constanta pe perioada creditararii.

Creditul se acorda oricarei persoane care indeplineste urmatoarele conditii: are virsta intre 25 - 45 de ani, veniturile sale lunare sint de doua ori mai mari decit suma lunara de rambursat, este angajata cu contract de munca pe o perioada nedeterminata sau cel putin egala cu perioada de creditare sau exercita o profesie liberala. De asemenea, solicitantul trebuie sa prezinte doi giranti ale caror venituri nete lunare acopera de cel putin trei ori rata lunara de plata.

"Includerea asigurarii casco in suma finantata este un avantaj pentru beneficiarul creditarii, atit din punct de vedere al acoperirii riscului, cit si din punct de vedere financiar, banca efectuind direct platile pentru ratele de asigurare", a precizat vicepresedintele bancii, Catalin Pirvu.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1865 :: 22.15MB