No SSO cookie

Austriecii transporta Daciile exportate

voteaza
(0/ 0)
Austriecii transporta Daciile exportate
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania austriaca Hodlmayr a castigat un contract prin care va transporta 56.000 de unitati Dacia in afara Romaniei.

 
 

Concernul austriac Hodlmayr International a semnat cu Dacia un contract de transport si distribuitie a 56.000 de masini ale producatorului detinut de Renault catre 7 tari printre care Austria, Belgia, Luxemburg, Franta (zona de Nord- Lille, Nancy), Serbia, Muntenegru. De asememea, o parte dintre masini vor ajunge in teritorii aflate sub suveranitate franceza (France d'outre-mer), prin intermediul porturilor Antwerp, Zeebrugge si Amsterdam.

Partenerii companiei austriece pentru acest proiect de transport international sunt compania franceza Touax, Hungarian Logistics Specialist Raabersped, parte a grupului Rail Cargo Austria, precum si compania austriaca Wiener Lokalbahnen Cargo. Grupul austriac are un birou local, Hoedlmayr-Lazar Romania, la Bascov, judetul Arges, un joint venture intre Hodlmayr International si International Lazar Company, care a luat nastere in 2002. Reteaua Hodlmayr, cu o experienta de peste 50 de ani, dispune de centre logistice in 13 tari si transporta anual circa 750.000 de masini, concernul realizand in 2009 venituri de 150 de milioane de euro.


Din totalul de 56.000 de masini, 27.000 vor fi transportate pe caile ferate, aceasta optiune fiind aleasa pentru reducerea timpului de livrare dar si a poluarii.


Datorita faptului ca mare parte a livrarilor se realizeaza prin transport feroviar in locul celui rutier, timpul de transport a fost redus semnificativ, in timp ce povara asupra mediului a fost redusa cu echivalentul a 100 de camioane saptamanal. In ceea ce priveste timpul de transport, acesta este redus de la 11 la 7 zile.


Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1623 :: 17.78MB