No SSO cookie

Aurolacul american

voteaza
(0/ 0)
Aurolacul american
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Aurolacii din Romania sunt una dintre imaginile cu care ne "mandrim". Iata insa ce face un aurolac american!

 
 
Un nou indemn devine tot mai aproape de ideea unui slogan de actualitate: Nu conduceti cand sunteti drogati!

Se pare ca un tanar din SUA, Hollywood, n-a auzit asta, asa ca nu s-a conformat. Acesta, mare amator de spray-uri folosite la curatarea computerelor, a inhalat gazul din ele si apoi a purces la o plimbare cu masina.


Efectul continutului din spray se pare ca a fost mai puternic decat se astepta (o fi schimbat marca de spray?), drept care nu numai ca a pierdut controlul volanului, dar a distrus un restaurant, dupa ce a pierdut controlul masinii sale, plina de arme de foc, si a ranit ,usor, trei oameni.


Potrivit presei locale, Geoffrey Hathaway si-a distrus masina, un Infiniti G35, dupa ce a intrat cu acesta intr-un restaurant de tip fast-food din North Hollywood, ranind doi adulti si un copil. Dupa incident, soferul a incercat sa scape de munitia si spray-urile pentru curatatul computerelor, aflate pe bancheta din spate, inainte ca acestea sa fie observate de cineva.


Dar cand polita a aruncat o privire in interiorul vehiculului, a gasit mai multe arme de foc, precum cateva spray-uri similare, utilizate si ramase fara continut. Din fericre, cei raniti au scapat numai cu rani usoare. Soferul a fost arestat si pus sub acuzare sub  mai multe capete de acuzare.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1789 :: 22.15MB