No SSO cookie

Audi va lansa modelul V6 TT Coupe

voteaza
(0/ 0)
Audi va lansa modelul V6 TT Coupe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ultima noutate a constructorului de masini Audi este noua versiune a modelului TT Coupe, echipat cu un motor de 3,3 litri V 6, pregatita sa iasa pe piata la jumatatea anului viitor.

 
 
[poza1s] Noul Audi TT este echipat cu cea mai noua tehnologie in domeniul transmisiei, noul coupe dispunind de un sistem manual intitulat Direct Shift Gearbox (DSG). Aceasta cutie de viteze manuala, cu sase rapoarte, se poate transforma instantaneu intr-o cutie automatica secventiala.
Noua tehnologie prevede o alta etapa pentru iubitorii volanului, intrucit de acum inainte, soferii vor putea opta pentru un stil de condus mai sportiv, utilizind varianta cu schimbatul vitezelor manual, sau, dimpotriva, se poate relaxa, pe transmisia automata.
[poza2d] Motorul V6 de 3,2 litri al noului TT elibereaza 250 CP si are un cuplu naxim de 320 Nm. De la 2.800 la 3.200 rot/min., oferind noului Audi performante notabile, precum o acceleratie 0-100 km/h in 6,4 secunde si o viteza maxima de 250 km/h. Consumul mediu este de 9,8 l/100 km. Este de retinut faptul ca acest motor echipeaza si versiunile sport Volkswagen Golf.
Noul Audi TT va fi disponibil si in varianta Quattro, cu tractiune integrala.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1441 :: 17.76MB