No SSO cookie

Audi va face un facelift in 2012 modelului R8

voteaza
(0/ 0)
Audi va face un facelift in 2012 modelului R8
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa faceliftul din 2012, Audi se pregateste de lansarea urmatoarei generatii a R8, in 2014.

 
 

Primul supercar adevarat  creat de Audi, R8, si-a castigat laudele datorita manipularii excelente si calitatii.

Dar, avand in vedere ca are deja 5 ani, masina fiind lansata in 2006, este cazul ca Audi sa-l inlocuiasca. Pana atunci insa, anul viitor, in 2012, Audi ii va face intai un facelift, iar in 2014 va lansa inlocuitorul modelului R8.

Potrivit revistei Car, Audi R8 facelift, de anul viitor, va primi o cutie de viteze cu sapte trepte cu dublu ambreiaj in locul cutiei secventiale cu sase trepte, in timp ce motorul V10 va primi o mica crestere de putere, iar interiorul va primi o interfata multimedia MMI.

Vestea cea mare, in ceea ce priveste prima generatie a R8, este lansarea unei versiuni electrice spre sfarsitul anului 2012.

Rapoartele publicatiei britanice spun ca a doua generatie a Audi R8 va diferi in multe feluri fata de predecesorul sau. Caroseria din aluminiu si sasiul vor fi inlocuite cu o noua arhitectura care, desi va avea ca baza tot  aluminiul, va avea, de asemenea, si fibra de carbon.
Greutatea totala va fi redusa cu aproximativ 100 kg, in timp ce rigiditatea torsionala va creste cu 13 la sută.

In ceea ce priveste motorizarea, se pare ca noul Audi R8 va avea un motor V8 de 4.2 litri ce va produce 450 CP si un motor V10 de 5.2 litri cu o putere de 550 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2810 :: 22.12MB