No SSO cookie

Audi S5 cabrio tunat de HS Motorsport

voteaza
(0/ 0)
Audi S5 cabrio tunat de HS Motorsport
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerii si-au indreptat atentia in ultimul timp asupra modelelor Audi A5 si A5 cabrio. HS Motorsport a realizat un kit de perforamanta pentru modelul S5 cabrio.

 
 
HS Motosport a realizat un pachet de performanta care ridica puterea cabrio-ului german cu 42 CP, iar cuplul cu 85 Nm. Aceasta imbunatire a fost posibila prin recalibrarea ECU-ului si optimizarea motorului pentru a reduce coeficientul de frecare dintre piesele componente.

Puterea totala dezvoltata de modelul Audi S5 HS Motorsport este de 375 CP si cuplu de 525 Nm. Tunerul a dezactivat limitatorul electronic de viteza, astfel ca viteza maxima atinsa este acum de 290 km/h.

HS Motorsport a schimbat sistemul de evacuare cu un sistem cu patru iesiri de 89 mm fiecare. Jantele sunt din aliaj usor de 21 inch si sunt imbracate cu pneuri 255/30ZR21 pentru rotile fata si 295/25ZR21 pentru cele spate. Puternicul cabriolet a primit si un sistem de suspensii Bilstein si frane Brembo.

Tunerul nu a oferit inca informatii cu privire la pretul acestui pachet de performanta, dar a declarat ca potentialii clienti pot alege si un kit aerodinamic subtil.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4299 :: 22.17MB