No SSO cookie

Audi RS5 tunat de Senner

voteaza
(0/ 0)
Audi RS5 tunat de Senner
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Senner este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri germani. Acesta este apreciat pentru modificarile estetice subtile si pentru o imbunatatire serioasa a performantei. Cea mai recenta creatie are la baza puternicul Audi RS5.

 
 
Tunerul german a fost primul care a creat un pachet de tuning pentru modelul Audi A1. Acesta a mai modificat modele precum Mercedes ML500 4Matic, Audi A5 Cabrio si Audi TT Roadster. Cea mai recenta creatie este realizata pe baza noului Audi RS5. Acesta a primit o serie de imbunatatiri estetice minore si o crestere a performantei.

Senner a imbunatatit semnificativ propulsorul V8 de 4.2 litri, acesta dezvoltand cu 56 CP si 48 Nm mai mult decat modelul de serie. Modelul realizat de catre tunerul german dezvolta o putere totala de 506 CP si un cuplu de 478 Nm. Aceasta crestere a puterii se datoreaza recalibrarii ECU-ului si noului sistem de evacuare.

Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.2 secunde, iar viteza maxima a fost marita la 280 km/h, datorita dezactivarii limitatorului electronic. Clientii pot opta pentru un set de anvelope mai performante, acestea permitand o viteza maxima de pana la 300 km/h. Pachetul de performanta este completat de un nou sistem de suspensii sportiv.

Modificarile estetice exterioare se rezuma la un set de jante de 20 inch, grila frontala vopsita in negru si noi oglinzi din carbon. La interior se poate observa combinatia de piele de inalta calitate si insertiile de carbon. Noul pachet costa 18.900 de euro, iar cei care nu detin deja un RS5 standard, vor trebui sa plateasca 113.900 de euro pentru modelul imbunatatit.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6624 :: 17.79MB