No SSO cookie

Audi RS5 Cabriolet pentru piata din SUA

voteaza
(0/ 0)
Audi RS5 Cabriolet pentru piata din SUA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei din Statele Unite ale Americii se vor bucura in curand de Audi RS5 Cabriolet. Acesta va fi produs special pentru piata americana. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Audi se pregatesc sa lanseze RS5 Cabrio in SUA. Se pare ca interesul americanilor pentru astfel de masini este mare, de aici si initiativa celor de la Audi.
Inainte sa poata fi lansata insa, producatorul german trebuie sa lucreze la problema emisiilor. In anumite state din America exista legi stricte cu privire la acest lucru.
Audi RS5 Cabrio va putea produce 450 cai putere. Alte detalii nu cunoastem, dar vom reveni atunci cand vom avea mai multe informatii. Asteptam impresiile voastre cu privire la acest articol.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2510 :: 19.26MB