No SSO cookie

Audi R8 Spyder tunat de STaSIS Engineering

voteaza
(0/ 0)
Audi R8 Spyder tunat de STaSIS Engineering
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

STaSIS Engineering este un tuner american specializat in modelele Audi. Pachetul Challenge Extreme Edition, creat special pentru modelul Audi R8 Spyder V10 este acum disponibil si in Europa.

 
 
Modelul Audi R8 Spyder V10 a primit o serie de modificari mecanice, acestea au imbunatatit semnificativ atat puterea totala dezvoltata de puternicul propulsor V10, cat si manevrabilitatea supercarului german. Inginerii americani au folosit un nou intercooler, un nou sistem de supraalimentare si au recalibrat ECU-ul.

Aceste modificari au permis ridicarea puterii totale si a cuplului la 710 CP, respectiv  710 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.1 secunde, cu 0.6 secunde mai repede decat modelul standard. Tunerul a modificat de asemenea si sistemul de evacuare si suspensia, declarand ca astfel manevrabilitatea a fost semnificativ imbunatatita.

Singurele modificari estetice pot fi vazute la exterior, puternicul R8 primind un nou set de jante din aliaj usor de 20 inch. Pachetul de tuning costa 51.000 euro, pret care include atat montajul, cat si TVA-ul.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2474 :: 17.78MB