No SSO cookie

Audi R8 e-tron participa la Silvretta E-Auto Rally Montafon 2010

voteaza
(0/ 0)
Audi R8 e-tron participa la Silvretta E-Auto Rally Montafon 2010
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a inscris modelul R8 electric intr-o cursa din Austria pentru a dovedi performantele sistemului e-tron.

 
 
Audi a inscris modelul Audi R8 e-tron intr-o cursa de 167.5 km destinata masinilor electrice. Cursa are loc in Vorarlberg, Austria. Masina va fi pilotata de catre un pilot Audi si seful de dezvoltare tehnica, Michael Dick.

Modelul Audi R8 e-tron este propulsat de patru motoare electrice, fiecare motor pune in miscare o roata, rezultand astfel tractiune integrala permananenta. Puterea totala dezvoltata de cele patru motoare electrice este de 313 CP si cuplu maxim de 4.500 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.8 secunde, iar viteza maxima este de 200 km/h. Cuplul enorm este un efect al folosirii motoarelor electrice, acestea ofera putere si cuplu maxim inca din prima secunda.

Deocamdata nu se stie autonomia oficiala a modelului Audi R8 e-tron, dar Audi a declarat in trecut ca tehnologia e-tron are o autonomie de aproximativ 250 km, iar o incarcare completa are loc in aprox sase ore. Pentru a creste eficienta, modelul R8 e-tron este dotat si cu tehnologie de recuperare a energiei prin franare. Cei de la Audi au declarat ca tehnologia e-tron a fost folosita cu succes si la Les Mans.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

taree ideea

scris de Anonim

imi pace idea lor este foarte "eco" da ce face cu un cuplu asa de mare

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3762 :: 22.12MB