No SSO cookie

Audi nu va produce versiuni RS pentru Q5 si Q7

voteaza
(0/ 0)
Audi nu va produce versiuni RS pentru Q5 si Q7
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a anuntat ca nu dori sa produca versiuni Rennsport ale SUV-urilor Q5 si Q7, nedorind sa concureze pe segment cu BMW X5 M sau BMW X6 M.

 
 

Audi nu va produce versiuni sport pentru modelele Q5 sau Q7. Astfel, nu vom vedea un Audi Q5 RS sau Q7 RS, care sa concureze cu BMW X5 M sau BMW X6 M.


Anuntul a fost facut de Stephan Reil, managerul diviziei de dezvoltare al producatorului din Ingolstadt. Reil a reiterat faptul ca Audi adopta versiunile Rennsport doar atunci cand este posibil din punct de vedere tehnic, deoarece trebuie sa reprezinte ultima expresie de performanta.


Pana la o eventuala schimbare a strategiei, Audi Q7 cu motor V12 si 500 de cai putere ramane cel mai puternic SUV din gama producatorului german. In acest moment, gama Rennsport este compusa din TT-RS si RS5, in conditiile in care Audi RS6 si Audi RS4 au iesit din scena.



Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1379 :: 17.78MB