No SSO cookie

Audi livreaza al 100-lea vehicul de curse destinat clientilor

voteaza
(0/ 0)
Audi livreaza al 100-lea vehicul de curse destinat clientilor
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Audi au livrat al 100-lea vehicul de curse destinat clientilor. Mai multe detalii in continuare.

 
 

Nou venit la Audi Sport customer racing: Team MS RACING trece la Audi si va dispune, la 2013 ADAC GT Masters, de doua noi vehicule R8 LMS ultra. Marti, quattro GmbH a livrat echipei, din una din uzinele locatiei de la Neckarsulm, al 100-lea automobil de curse.

Pentru proiectul „customer sport”, introdus in 2009, aceasta predare reprezinta o etapa simbolica: quattro GmbH a livrat cel de-al 100-lea vehicul de curse destinat clientilor, bazat pe Audi R8, la doar patru ani dupa lansarea programului. Audi R8 LMS ultra incorporeaza a treia evolutie a modelului GT3.

Pentru Statele Unite, gama include si o versiune GRAND-AM, ce a iesit victorioasa la cele 24 de ore de la Daytona, clasa GT, in luna ianuarie a acestui an.

„Suntem incantati de faptul ca Team MS RACING a optat, pentru prima data, pentru un Audi,” declara Franciscus van Meel, directorul quattro GmbH. Subsidiara din Neckarsulm, detinuta in intregime de Audi, produce si vinde vehicule de curse Audi. „Palmares-ul, alcatuit in prezent din 18 titluri de campionate plus victoriile de anduranta de la marile curse de 24 de ore de pe Nürburgring, la Spa, Daytona si Zolder, pune in evidenta si calitatile vehiculului. Peste 50% din automobilul de curse se bazeaza pe autoturismul de serie. In acelasi timp, cu cea de-a o suta livrare, ne extindem pozitia globala pe piata. Momentan, modelul R8 este prezent pe circuitele din Australia, Asia, Europa, America de nord si de sud.”

Echipa din Waldshut-Tiengen va anunta linia de piloti in urmatoarele cateva saptamani, inainte de 27 aprilie, data ce marcheaza inceputul sezonului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2891 :: 22.12MB