No SSO cookie

Audi lanseaza o petitie online pentru comercializarea lui TT RS in SUA

voteaza
(0/ 0)
Audi lanseaza o petitie online pentru comercializarea lui TT RS in SUA
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a gasit o formula inedita pentru a verifica daca exista interes major pentru TT RS in SUA: a lansat o petitie online.

 
 

Clientii de masini din Statele Unite sunt privati de prezenta un modele hot de pe piata europeana. Cele mai interesante astfel de modele pentru americani se gasesc in curtea producatorilor premium germani.


Audi nu comercializeaza TT RS in SUA desi clientii americani s-ar inghesui pentru un asemenea model. Pentru a-i convinge si pe managerii germani, oficialii Audi din SUA au lansat un site cu o petitie online in acre se cere americanilor sa semneze daca doresc comercialziarea modelul TT RS. Americanii asteapta sa puna mana pe ceea ce se afla sub capota lui Audi TT RS.



Vorbim de motorul de 2.5 litri cu 5 cilindri prevazut cu injectie directa, intercooler si supraalimentator. Astfel, Audi TT RS ajunge la o putere de 340 de cai si un cuplu maxim de 450 Nm. Modelul Audi poate sprinta suta in 4,6 secunde si ajunge la viteza maxima de 280 km/h daca se renunta la limitatorul electronic stabilit la 250 km/h.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1487 :: 17.78MB