No SSO cookie

Audi lanseaza noi aplicatii pentru smartphone

voteaza
(0/ 0)
Audi lanseaza noi aplicatii pentru smartphone
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi lanseaza noi aplicatii pentru asistenta rutiera, pentru platformele iPhone, Android si Blackberry.

 
 

Audi are in desfasurare un nou program destinat asistentei rutiere, care ii vizeaza pe detinatorii de smartphone precum iPhone sau Blackberry, sau telefoane prevazute cu aplicata Android, astfel ca si detinatorii de modele Audi mai vechi vor putea beneficia de program.


Odata ce ati descarcat aplicatia de la magazinul corespunzator, v trebui sa tastati VIN-ul (Vehicle Identification Number) si cateva date personale, si veti primi acces la programul de asistenta rutiera dezvoltat de Audi, sustinut de Allstate Corporation, care este unul dintre principalii jucatori de pe piata mondiala a asigurarilor. Punctele de depanare, de alimentare cu carburant, sau cele unde se asigura remorcarea vehiculelor defecte, sunt toate incluse in program si sunt gratuite pentru detinatori ide modele noi, sau cu plata penrtu cei cu modele mai vechi. Aplicatia mai include localizarea delalerilor locali si propria localizare prin GPS.


Modelele Curve si Bold sunt primele doua telefoane Blacberry care suporta aplicatia, care poate fi descacata gratis, pe cand pentru iPhone si modelele cu sistem de operare Android,  aplicatia este disponibila pe Apple App Store si Android Market.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1356 :: 17.78MB