No SSO cookie

Audi începe producţia noului SUV Q3 în Spania

voteaza
(0/ 0)
Audi începe producţia noului SUV Q3 în Spania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Asamblarea Noului SUV Q3 se va face la Martorell, în Spania.

 
 

Prima versiune a noului SUV Audi Q3 a intrat ieri pe linia de asamblare, la fabrica SEAT din Martorell, situată în regiunea Catalonia din Spania.

Construită în 1993, fabrica din Martorell are în prezent mai mult de 10.000 de muncitori. Aceasta este prima dată  când producătorul de automobile din Ingolstadt face uz de fabrica SEAT.

Pentru a construi Q3, Grupul VW a investit în jur de 330 milioane €  în infrastructură şi upgrade-uri la instalaţiile de producţie. Audi a spus în jur de 100.000 unităţi Q3 sunt programate să părăsească linia de asamblare în fiecare an.
Cel mai mic membru de crossovere şi SUV-uri al seriei Audi Q  utilizeaza  platforma VW Tiguan. În prezent, Q3 are trei variante de motorizare, cu patru cilindri: un diesel de 2.0 litri turbo cu 177 CP  şi două motoare de 2.0 litri pe benzina turbo, unul cu 170 CP şi unul cu 211 CP.

În viitor, vor exista şi alte motorizări:  un motor de  2.0 TDI cu 140 CP  precum şi motoare mai mici pe benzină.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.9912 :: 22.13MB