No SSO cookie

Audi A1Quattro cu 256 CP

voteaza
(0/ 0)
Audi A1Quattro cu 256 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a prezentat oficial versiunea de productie a A1 Quattro.

 
 

Atat numele cat si stilul, cum ar fi jantele din aliaj de culoare alba, fac parte din patrimoniul Audi.

Prima versiune quattro a supermini premium Audi, care a fost anterior numita RS 1, va fi produsa intr-un numar limitat de doar 333 de unitati, iar vanzarile vor  incepe in a doua jumatate a anului 2012.

Masina va avea un motor de 2.0 litri cu patru cilindri cu injectie directa si turbocompresor care produce 256 CP la 6.000 rpm si un cuplu maxim de 350 Nm, disponibil intre 2.500 si 4.500 rpm.

Motorul 2.0 TFSI este legat la o cutie de viteze manuala cu sase trepte si un sistem Audi quattro, tractiune integrala permanenta. Audi spune ca A1 Quattro sprinteaza de la zero la 100 km/h in 5,7 secunde si are o viteza maxima de 245 kilometri pe ora si un consum mediu de mai putin de 8.5 lt/100km.

Firma germana spune ca inginerii au adaptat sasiul la dinamica trenului de rulare cu bare McPherson in fata. De asemenea, s-a folosit o servodirectie electrohidraulica, cu un raport direct de directie 14.8:1, in timp ce programul de stabilizare ESP include un mod sport si poate fi oprit in totalitate.

A1 Quattro are jante din aliaj turnat intr-un design personalizat de 18 inch cu pneuri 225/35.

Disponibil exclusiv in culoarea alb Glacier metalic cu un finisaj negru lucios pentru acoperis si pentru unele detalii, A1 Quattro este echipat cu un aero kit nou, care include un spoiler fata cu guri de aer mai mari, praguri laterale, o aripa acoperis si un difuzor spate. Are, de asemenea, LED-uri colorate pe spate, geamuri fumurii spate si tevi duble de esapament.

Interiorul masinii este imbracat in piele Nappa neagra cu cusaturi contrastante rosii, scaune sport, volanul sport cu partea de jos plata, schimbator de viteze, maneta si pedale din aluminiu si un panou de instrumente revizuit.

Mai multe detalii cu privire la A1 Quattro ne vor fi oferite anul viitor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
4.3122 :: 22.15MB