No SSO cookie

Atentionarile de cod galben continua

voteaza
(5/ 1)
Atentionarile de cod galben continua
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Atentionarile de cod galben continua si astazi, duminica, in anumite zone ale tarii.

 
 

Suntem intr-o perioada in care conditiile meteo nu sunt de partea soferilor. Tocmai de aceea trebuie sa conduceti cu prudenta si/sau sa evitati parcurgerea unor drumuri lungi.

Pana ieri la ora 20:00, doar Oltenia a fost sub cod galben. Dupa ora 20:00 (inclusiv duminica), codul galben va fi mentinut pentru Muntenia, Dobrogea, pana la Galati si Vrancea.

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu, a declarat: "Va fi modificata atentionarea care expira la ora 14:00 pentru ca pe Oltenia nu se opreste si atunci o prelungim pana la ora 20:00 la care se adauga Bacau si Vaslui pentru ca va avea zapada, slaba, dar cu vant de 50-60 km/h. Cantitatile de zapada nu impun cod, dar asociat cu vantul se impune cod galben".

Daca Oltenia a scapat de sub atentionare, nu acelasi lucru il putem spune despre celelalte zone.

Iara pe ce drumuri nationale va fi oprita circulatia:

DN22 Ramnicu Sarat - Baile (judetul Buzau), DN23A Gologanu - Focsani(Vrancea), DN23B Maicanesti - Ciorasti (Vrancea), DN2N Bogza - Dumbraveni (Vrancea), DN11A Barlad (Vaslui) - Podul Turcului (Bacau) - Adjud (Vrancea), DN24D Barlad (Vaslui) - Tulucesti (Galati), DN26 Murgeni (Vaslui) - limita judetul Galati, DE581 Tecuci (Galati) - Tisita (Vrancea), DN25A Fundeni (Galati ) - Focsani (Vrancea), DN2 Tisita - Adjud (Vrancea), DN23 Focsani - Nanesti (Vrancea), DN24 Tisita (Vrancea) - limita cu judetul Galati, DN2L Tisita - Panciu (Vrancea), DN24A Murgeni - Husi (Vaslui), DN24 Barlad - Crasna (Vaslui), DN2F Vaslui - limita cu judetul Bacau, DN 24B Husi - Albita (Vaslui) si DN 2M Focsani - Odobesti (Vrancea).

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2462 :: 22.18MB